Campagne voor tabaksvrije kinderen VP promoot achteloos tienervaping in tv-interview

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Anti-tabak kruisvaarders doen geweldig werk door e-sigaretten en vape-producten te promoten bij de Amerikaanse jeugd, met behulp van tekenfilms, hippe afbeeldingen, foto’s van vapende kinderen en aantrekkelijke illustraties van vape-smaken.

Nu hebben we een vijf minuten durende Austin, Texas, Fox 7 tv-interview (hier) met Laurie Rubiner, Executive Vice President of Campaign for Tobacco-Free Kids. De clip is getiteld: “Advocaten bieden tips aan ouders over het spotten van e-sigaretten”, maar “Gids voor vapen voor tieners’ zou nauwkeuriger zijn.

Rubiner toont meteen een JUUL-apparaat (om 0:50), gevolgd door een Puff Bar (1:02), voor het geval tieners onderwijs nodig hebben. Ze gleed uit door te zien dat JUUL ‘eruit ziet als een Zip-drive’. Dat was een 3,5-inch diskettestation geïntroduceerd in 1994 en grotendeels buiten gebruik toen de huidige middelbare scholieren werden geboren. Ze bedoelde een USB-stick.

Rubiner merkt op dat JUUL’s “zijn ontworpen om gemakkelijk te worden verborgen”, en dat het “zo gemakkelijk is voor kinderen om [Puff Bars] in hun rugzakken en verstop ze.” Puff Bars, zegt ze (1:10) “zijn er in 15.000 kindvriendelijke smaken.” De video biedt handige smaakafbeeldingen om 1:20, dan weer om 3:15 en 4:32.

De echte focus van de video zijn afbeeldingen van tieners die dampen. Hoewel Rubiner zich duidelijk op JUUL richtte, waren er slechts twee clips van JUUL-gebruikers. Alle andere dampscènes laten kinderen zien die grote witte wolken uitstoten, voornamelijk van te grote niet-JUUL-apparaten.

Hoeveel dampscènes kunnen er in minder dan vijf minuten worden uitgezonden? ik telde 42.

Dit is een krachtige, duidelijk misleide vapenpromotie voor een tienerpubliek. Campagne voor tabaksvrije kinderen gaat door met het aanbieden van tips aan tieners.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Gangstersinc
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare